Header tikkie erbij

Met "gezonde spieren" kun je meer, dan alleen sporten!!!

Met "gezonde spieren" kun je meer, dan alleen sporten!!!Nieuws

 • Programma Spinningmarathon 8 november 2015
  Programma Spinningmarathon 8 november 2015

  Het programma voor de spinningmarathon 8 november a.s. is ingevuld. Wederom verzorgen onze lokale instructeurs afgewisseld met (internationaal) bekende namen het fantastische spinning spektakel. Lees meer >

 • Smoothie Workshop
  Smoothie Workshop

  OOK GEZONDE EN VERANTWOORDE SMOOTHIES MAKEN? DAT KAN! Op 24 september in Sportcentrum de Schaapskooi. Lees meer >

 • Bingo avond Tikkieerbij
  Bingo avond Tikkieerbij

  Zaterdag 10 oktober a.s. houden we voor de vierde maal een bingo avond voor het goede doel. Lees meer >

 • Goede doelen 2015
  Goede doelen 2015

  De goede doelen voor 2015 zijn onlangs door Stichting Tikkieerbij vastgesteld. De Hart- en Vaatgroep en de Klup Overbetuwe zijn de doelen waarvoor wij ons dit jaar inzetten. Lees meer >

 • Nieuw: TikkieFIT
  Nieuw: TikkieFIT

  NIEUW OP ZATERDAGAVOND: TikkieFit Op zaterdag 7 november wordt van 19.00 uur tot 20.30 uur in de grote hal van de Schaapskooi, een spectaculaire show met een total body workout voor zowel mannen als vrouwen gegeven. Lees meer >

Onze sponsors


We zijn er klaar voor: de 7e spinningmarathon!

We zijn er klaar voor: de 7e spinningmarathon!

15-11-2013

Zondag 24 november is het zover: de 7e Spinningmarathon van Tikkieerbij!

De tennishal van de Schaapskooi in Bemmel wordt deze zondag weer omgetoverd tot een ware show arena waarin jij zelf de hoofdrol speelt. Als je tenminste een van de spinningfietsen hebt gereserveerd of meedoet met een team/bedrijfsfiets. 7 uur lang gaat er gefietst worden om het Ronald McDonald Huis Arnhem, Stichting ALS en het G-hockey team Bemmel te ondersteunen.

Want: Met gezonde spieren kun je meer dan alleen fietsen!

Een kleine 900 deelnemers zullen zich weer in het zweet fietsen en zich op laten zwepen door de fantastische line-up van presenters. Ben je zelf geen deelnemer maar wil je wel eens zien hoe zo’n evenement eruit ziet, je bent van harte welkom.

Het evenement vindt plaats in de Schaapskooi in Bemmel, Sportlaan 3 te Bemmel van 09.00 uur en tot 16.00 uur wordt er gefietst waarna er nog een zeer gezellige afterparty wordt gehouden waar nog een paar leuke acties zijn.

Wil je misschien samen met een van je kinderen fietsen? Het eerste uur hebben we hier nog ruimte voor. Kom samen met je kind fietsen voor het goede doel op zondagochtend! De minimale leeftijd is afhankelijk van de lengte (ca. 130 cm).
Voor de kinderen die niet kunnen fietsen zijn er (onder begeleiding) geweldige kinderactiviteiten (de gehele dag) van springkussen tot schminken, voetballen en spellen. Hier is zeer veel ruimte en aandacht aan gegeven.

Tijdens de marathon zullen er ook nog verrassende en spectaculaire optredens plaatsvinden.

Nog geen idee wat je zondag de 24e gaat doen? Kom naar de spinningmarathon!!

In 2007 zag het er ongeveer zo uit, kom kijken hoe het er in 2013 aan toe gaat!