Header tikkie erbij

Met "gezonde spieren" kun je meer, dan alleen sporten!!!

Met "gezonde spieren" kun je meer, dan alleen sporten!!!Nieuws

 • Programma Spinningmarathon 8 november 2015
  Programma Spinningmarathon 8 november 2015

  Het programma voor de spinningmarathon 8 november a.s. is ingevuld. Wederom verzorgen onze lokale instructeurs afgewisseld met (internationaal) bekende namen het fantastische spinning spektakel. Lees meer >

 • Smoothie Workshop
  Smoothie Workshop

  OOK GEZONDE EN VERANTWOORDE SMOOTHIES MAKEN? DAT KAN! Op 24 september in Sportcentrum de Schaapskooi. Lees meer >

 • Bingo avond Tikkieerbij
  Bingo avond Tikkieerbij

  Zaterdag 10 oktober a.s. houden we voor de vierde maal een bingo avond voor het goede doel. Lees meer >

 • Goede doelen 2015
  Goede doelen 2015

  De goede doelen voor 2015 zijn onlangs door Stichting Tikkieerbij vastgesteld. De Hart- en Vaatgroep en de Klup Overbetuwe zijn de doelen waarvoor wij ons dit jaar inzetten. Lees meer >

 • Nieuw: TikkieFIT
  Nieuw: TikkieFIT

  NIEUW OP ZATERDAGAVOND: TikkieFit Op zaterdag 7 november wordt van 19.00 uur tot 20.30 uur in de grote hal van de Schaapskooi, een spectaculaire show met een total body workout voor zowel mannen als vrouwen gegeven. Lees meer >

Onze sponsors


Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen rond Tikkie Erbij, schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Prachtige opbrengst 2012!

Prachtige opbrengst 2012!

27-11-2012

Zondag 25 november 2012 heeft de jaarlijkse spinningmarathon plaats gevonden en is de opbrengst bekend gemaakt van 2012: € 25.700,50. Een fantastisch resultaat! Alle deelnemers en sponsoren super bedankt!

Aan de spinningmarathon hebben een kleine 1100 deelnemers meegedaan. Individuele deelnemers, bedrijven, hele families die een hele dag een of meerdere fietsen 7 uur lang in beweging hebben gehouden en zich in het zweet hebben gefietst voor de goede doelen Stichting Jayden en KOC Nijmegen.

In de omgebouwde tennishal van de Schaapskooi in Bemmel tot een ware arena waar 170 fietsen stonden opgesteld, hebben de deelnemers zich de hele dag op laten zwepen door de entourage (prachtig geluid en licht) en de energie van de instructeurs/presenters die ware shows op het podium ten tonele brachten.

Als afsluiter een spetterend optreden van de inmiddels roemruchte Trammps uit Huissen en daarna de coverband Marcus and Taylor.

Nogmaals dank aan alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, deelnemers en iedereen die een steentje bij heeft gedragen aan dit geweldige evenement.