Header tikkie erbij

Met "gezonde spieren" kun je meer, dan alleen sporten!!!

Met "gezonde spieren" kun je meer, dan alleen sporten!!!Nieuws

 • Programma Spinningmarathon 8 november 2015
  Programma Spinningmarathon 8 november 2015

  Het programma voor de spinningmarathon 8 november a.s. is ingevuld. Wederom verzorgen onze lokale instructeurs afgewisseld met (internationaal) bekende namen het fantastische spinning spektakel. Lees meer >

 • Smoothie Workshop
  Smoothie Workshop

  OOK GEZONDE EN VERANTWOORDE SMOOTHIES MAKEN? DAT KAN! Op 24 september in Sportcentrum de Schaapskooi. Lees meer >

 • Bingo avond Tikkieerbij
  Bingo avond Tikkieerbij

  Zaterdag 10 oktober a.s. houden we voor de vierde maal een bingo avond voor het goede doel. Lees meer >

 • Goede doelen 2015
  Goede doelen 2015

  De goede doelen voor 2015 zijn onlangs door Stichting Tikkieerbij vastgesteld. De Hart- en Vaatgroep en de Klup Overbetuwe zijn de doelen waarvoor wij ons dit jaar inzetten. Lees meer >

 • Nieuw: TikkieFIT
  Nieuw: TikkieFIT

  NIEUW OP ZATERDAGAVOND: TikkieFit Op zaterdag 7 november wordt van 19.00 uur tot 20.30 uur in de grote hal van de Schaapskooi, een spectaculaire show met een total body workout voor zowel mannen als vrouwen gegeven. Lees meer >

Onze sponsors


Een greep uit onze gasten van 30 oktober

Een greep uit onze gasten van 30 oktober

09-10-2011

Henk Angenent: Henk is geboren in Woubrugge in 1967 en is voormalig Nederlands marathonschaatser en spruitjeskweker uit Woubrugge. Na al verschillende andere wedstrijden te hebben gewonnen, kreeg hij nationale bekendheid toen hij op 4 januari 1997 de Elfstedentocht won door Erik Hulzebosch in de sprint te verslaan. Mede door zijn toedoen is het spruitjespak ingevoerd.

Xara Acrobatics: Xara creëert acrobatische luchtacts, shows en concepten op maat die stuk voor stuk de aardse zwaartekracht uitdagen en de zintuigen ontroeren. Shows vol artistieke en visuele elementen als (lucht) acrobatiek, dans, dynamiek, kracht, contorsie en vloeiende bewegingen versmelten met elkaar tot adembenemende lichaamskunsten. Xara maakte deel uit van de VW- show die te zien was tijdens de Olympische en Paralympische spelen in Beijing 2008 op de Olympic Green.

Huub Peters: Met zijn vertolking van Sombody tot Love van Queen kreeg Huub Peters niet alleen de Heineken Music Hall volkomen plat. Ook de kritische jury met o.a. Gordon en Angela Groothuizen Tijn van programma X Factor waren met stomheid geslagen. “Waar heb jij al die tijd gezeten”, stelde Gordon na het verbluffende optreden van de in Arnhem wonende zanger.

Scheltinga triathlonbroers: deze drie broers hebben hun sporen in de triathlonwereld reeds verdiend en zij zullen ons een uur komen vergezellen op de fiets om ons te motiveren om te blijven fietsen voor het goede doel.

Chris Tates: Chris Tates speelde al jaren in het theater, onder andere bij het Theater van het Oosten, voordat hij doorbrak als acteurs in films en op televisie. Hij speelde rollen in de film Ellis in Glamourland en televisieseries als Onderweg naar Morgen en Rozengeur & Wodka Lime. In het theater speelde hij in 2005 de rol van Clifford Bradshaw in de musical Cabaret met naast zich onder anderen Ara Halici en Pia Douwes. Chris zal ons twee uur lang gaan vergezellen en aanmoedigen om het vol te houden. Chris is zelf een fanatiek fietser!